foto Christelijk Overdagkoor (klik voor een vergroting)

•   VoorzitterHenny Boxman-Admiraal
•   SecretarisNettie Deen
•   PenningmeesterJan Kuipers

Muziekcommissie
•   Marijn de Jong
•   Roel Hommes
•   Henny Boxman-Admiraal

Naast het bestuur zijn er diverse leden actief, zowel in het omzien naar elkaar, het inrichten van de repetitieruimte en bij de afsluiting voor de zomervakantie.

foto Christelijk Overdagkoor (klik voor een vergroting) Deelnemer worden?
Samen muziek maken en zingen verbindt!
Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een paar repetities bijwonen, luisteren en meedoen!
Onze repetitie is op dinsdagochtend, 9 - 11 uur. We repeteren in de Botermarktzaal van het Broederhuis, achter de Broederkerk in Kampen, ingang Broederstraat. Tijdens de repetitie is er een pauze met koffie. In de schoolvakanties zijn er geen repetities.
Wilt u meer informatie? Bel 038 3326682 of mail naar chr.overdagkoor@gmail.com, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.
De contributie bedraagt € 16 per maand. Donateur worden kan ook, stuur dan een e-mail.

foto Christelijk Overdagkoor (klik voor een vergroting) Sponsor worden?
Al voor € 20 per jaar steunt u ons koor en als dank ontvangt u een mooie set kaarten (met uitzicht op de Bovenkerk in Kampen).